Usluge

main_icon.png
utovar.png

Utovar i istovar

Naši radnici rade sa našim vozilima, a takođe nudimo firmama i fizičkim licima uslugu iznajmljivanja naših radnika za utovar i istovar. Selidba je stresan i komplikovan proces, I zbog toga bi takav vid radnje trebalo da prepustite našoj agenciji.

Kompletna usluga

Ne morate da brinete o samom pakovanju, o tome kako da organizujete selidbu, o sortiranju I numerisanju, o montiranju I demontiranju stvari,, to će naš profesionalni tim da uradi I time lako i jednostavno da preuzme odgovornost za sve aspekte koji se tiču selidbe.

Iznajmite radnike

Ukoliko vam nije neophodna kompletna usluga naše agencije za selidbe, imate mogućnost da iznajmite samo radnu snagu – naše radnike možete iznajmiti za raspoređivanje stvari I nameštaja u poslovnom ili stambenom prostoru, za utovar i istovar vašeg vozila ili za selidbu koja ne zahteva vozilo.

zastita.png

Zaštita nameštaja

Ne brinite za vaše stvari, kod nas u one potpuno bezbedne. Nameštaj štitimo uz pomoć streč folije, pucketave folije i sunđera i na taj način se najbolje mogu sačuvati od potencijalnog oštećenja.

Pedantnost i sigurnost

Zaštita nameštaja je važan deo procesa selidbe u kome prilikom demontaže naši radnici vode računa da se svi rasklopljeni delovi zaštite od potencijalne štete koja može nastati samim transportom. Ovo se odnosi na pakovanje, na prenos nameštaja od stana preko hodnika, stepenica do vozila, stavljanje nameštaja u vozilo, fiksiranje nameštaja u vozilu, pa sve do istovara na željeno odredište.

pakovanje.png

Priprema i pakovanje

Vrši se u kutijama radi zaštite svih stvari koje su lomljve. Štite se papirom i pucketavom folijom, tako da lomljive stvari nemaju direktan dodir. Naši profesionalci će obaviti celokupno pakovanje pokućstva, vaše garderobe, svih vaših stvari i sve će biti smešteno u najkvalitetnije kutije.

Maksimalna zaštita

Na svakoj kutiji će biti obeležen njen sadržaj, odnosno šta se nalazi u istoj; u vašem novom stanu će se na taj način stvari brzo i lako rasporediti na svoje mesto. Sve stvari će biti savršeno zaštićene: Stilski nameštaj i predmeti od visoke vrednosti se pakuju u pucketavu foliju, a lomljive stvari se pakuju u papir.

montaza.png

Demontaža i montaža nameštaja

Cena demontaže i montaže se određuje na licu mesta zavisno od veličine nameštaja, kao i od mesta gde se montira i demontira. Ako želite da kupite nameštaj u nekoj prodavnici, a ne postoji mogućnost da ga prevezete i ne želite da prodavnica obavi to jer se za taj proces čeka od dva, tri, četiri dana pa sve do dve nedelje. Želite da odmah kupite i da transport i montažu završite u istom danu. Mi smo tu da transportujemo vaš nameštaj i da ga montiramo za vas.

procena.png

Besplatna procena troškova

Na lice mesta dolazi osoba koja vrši procenu troškova, radi zaštite klijenata i same firme, kako ne bi dolazilo do promene cene. Kako biste svoju selidbu organizovali i sproveli na najbolji mogući način, potrebno je da angažujete profesionalce koji su sposobni i iskusni za obavljanje procesa oko selidbe.

Izlazimo u susret

Naš tim je veoma iskusan i uvek spreman da udovolj prohtevima klijenata u vezi sa selidbom. Kako bi ste se lakše odlučili da angažujte upravo naš tim mi smo vam omogućili besplatnu procenu selidbe i formiranje cene.

skladistenje.png

Skladištenje

Skladištenje nameštaja je jedna od traženijih procesa koju naši klijenti traže. Potražnja za skladištenjem je proistekla iz potrebe da se, usled napuštanja stana ili kancelarije i useljenja u drugi, sve stvari i nameštaj koji posedujete sklone na nekoliko dana.

Prepustite brigu nama

U ovom slučaju se možete u potpunosti posvetiti čišćenju stana ili objekta u koji se stvari sele. Naša firma iz tog razloga posvećuje veliku pažnju samom skladištenju. Naše skladište je maksimalno obezbeđeno i nikada se sigurnost vašeg nameštaja, odnosno stvari ne dovodi u pitanje.

Obezbeđujemo prostor

U slučaju da vršite renovaciju vašeg stambenog prostora ili stana u kojem živite, a nemate mogućnost da skladištite vaše stvari, mi možemo da vam obezbedimo tu opciju po najpovoljnijim cenama u gradu. Proces kao što je renoviranje kancelarijskog ili stambenog prostora zahteva vreme i prvenstveno slobodan prostor kako bi izvođenje pomenutog procesa bilo omogućeno. Suv i čist prostor koji možemo da vam ponudimo kao skladište je vaš najbolji mogući izbor. Skladištenje se radi dnevno, mesečno, ili godišnje, u zavisnosti od potrebe.

kabasto.png

Prevoz kabastih tereta

Jedna od najvećih poteškoća kod selidbi uopšte i ono što u velikom slučaju kod toga stvara stres i brigu nije zaštita i pakovanje sitnica, već selidba kabastih, teških i velikih stvari. Sitnice i male stvari ćete jednostavno uz pomoć prijatelja zapakovati i izneti sami, svejedno na kom se spratu nalazite.

Prenošenje teškog nameštaja

Najveći problem je kabast nameštaj koji se ne može demontirati a plus je težak i nezgodan za nošenje. Velike i teške stvari su najteže za jednu selidbu i one su jedan od razloga zašto usluge selidbe i transporta uopšte postoje. Mnogo puta su nas kontaktirali ljudi koji su prvenstveno pokušali sami da prenesu neke stvari i povredili se. Tada su shvatili da im to ne polazi od ruke, i da je bolja opcija da se taj process prepusti profesionalcima sa iskustvom u prenosu teških i gabaritnih stvari. Dakle, teški, kabasti ili specijalni predmeti nam ne predstavljaju problem.

deponija.png

Odnošenje na deponiju

Odvoženje starih stvari i namaštaja na deponiju je vrlo tražena usluga koju naši klijenti traže tokom cele godine. Ako zbog gabarita i težine nepotrebnih stvari niste sami u mogućnosti da ih iznesete iz objekta, u tom slučaju kontaktirajte nas i mi ćemo u najkraćem mogućem vremenskom roku na lice mesta poslati profesionalce koji će to da urade umesto vas. Po potrebi ćemo demontirati svaki kabasti komad nameštaja kako bi se lakše izneo. Odnosimo nepotrebne stvari na legalnu deponiju umesto vas.

Dizanje-i-spustanje-namestaja-na-kanape.png

Dizanje i spuštanje nameštaja na kanape

Svako od nas tokom procesa selidbe naiđe na vrste tereta koje se ne mogu uneti, odnosno izneti ni na jedan drugi način osim sa podizanjem i spuštanjem uz pomoć kanapa. U najvećem slučaju su to kabaste stvari velikih dimenzija, i koje se ne mogu smestiti u lift ili preneti kroz uske hodnike ili stepenice. Naši profesionalci će veoma pažljivo I efektno svaku stvari podići ili spustiti na kanape i vaše stvari će ostati neoštećene.

polovni namestaj

Otkup polovnog nameštaja

Nemojte da bacate stari nameštaj, pozovite nas da se dogovorimo oko otkupa polovnog nameštaja koji je u funkciji.